Wat doen we
Diensten


Kopieën
Wij beschikken over een aantal toestellen om zelf uw kopieerwerk te maken. De eenvoudige werken laten wij aan onze klanten. Indien u raad nodig heeft hierbij, staan wij altijd voor u klaar.
De grotere werken kan u aan ons over laten. Die worden uitgevoerd op hoogvolume toestellen.

Kleurkopieën
Voor het maken van kleurkopieën beschikken wij over 5 kopieermachines in Maasmechelen en in Tongeren. Deze apparaten hebben een printresolutie van 600 x 600 Dpi. Hierdoor kunnen wij kopieën en prints maken van bijzonder hoge kwaliteit.

XXL Kopieën (groot formaat)
Wij beschikken in Maasmechelen over 5 grootformaatprinters, met een maximale breedte van 160 cm. Wij kunnen op verschillende ondergronden drukken gaande van papier, vlaggenstof, canvas (schildersdoek), vinyl, transfers enz. (er komen wekelijks nieuwe toepassingen op de markt)

Digitaal printen vanaf een mediadrager of e-mail
Al onze toestellen, behalve onze self-service machines, zijn uitgerust als printer. U kan uw bestanden bij ons afdrukken. Om eventuele problemen te vermijden kan u bij Hoe aanleveren alle informatie vinden over de precieze werkwijze hiervoor.

Dupliceren van reeksen van 1 origineel (tot A3)
Heeft u goedkope strooifolders nodig voor een fuif, manifestatie? Wij bieden u een snelle oplossing voor door middel van duplicatie, wij kunnen hier gebruik maken van steunkleuren (rood en blauw)

Enveloppen
Behalve losse vellen papier kunnen we ook enveloppen bedrukken.

Computerservice
U kunt gebruik maken van de computers die in onze winkel staan, bijvoorbeeld om even iets te typen, printen of even te surfen op het net.

T-Shirt
Print uw foto's, logo en/of teksten op t-shirts. Wij bedrukken zowel witte als zwarte stof (vanaf 1 exemplaar) door middel van een transfersysteem. Het is ook mogelijk letters en logo's uit een folie te snijden en op textiel te drukken.

Letters
Wij snijden uw letters of logo´s uit in vinyl of zandstraalfolie. Zo kan u zelf uw wagen of reklameborden beletteren.

Scannen
U wilt een digitale versie van een foto, tekening, folder of ander drukwerk? Bijvoorbeeld om deze te bewerken of te versturen per mail? Wij scannen het voor u en geven u een bestand in pdf formaat. Tevens scannen van plannen in wit/zwart.

Trouw- en geboortekaarten
Wij hebben verschillende merken zoals Intercard, Decorte, Buromac, Klijntje Knopje Knoelly. U kan altijd 2 albums lenen voor enkele dagen om een keuze te maken.

Plastificeren
Dankzij een stevige plastic laag worden kwetsbare materialen als papier en perkament uitstekend geschikt voor veelvuldig gebruik, binnen én buiten. Dit kan tot een breedte van 1,60 meter.

Inbinden
Een boekwerk maken van uw losse bladen kan op verschillende manieren, gaande van pvc ringen, metalen Wir-o-bind tot lijmen (Unibind).

Planafdruk
Copy-s-print druk u plannen af waar u bij staat, direct geplooid.

Afwerken
Naast het kopieëren is het ook nodig om voor een bijpassende afwerking te zorgen, Even een aantal zaken opsommen:

Faxservice

Kantoormateriaal

Inktvullingen
Wij hebben inktvullingen voor HP, Lexmark, Canon, Epson en Olivetti.

Papiersoorten
Copy-s-print heeft een royale keuze aan papiersoorten voor uw print- en kopieeropdrachten.

Afhaal- en leveringsdienst
Voor middelgrote en grote bedrijven, ministeries, scholen & instellingen hebben wij een GRATIS haal- en leverservice. De haalservice is bedoeld voor het ophalen van originelen, waarvan wij kopieën maken. De leverservice is bedoeld voor de grotere opdrachten, die worden geleverd in meerdere verpakkingen.
Ook bij particulieren en kleine bedrijven kunnen wij bezorgen, het is dan aan de beoordeling van copy-s-print of er bezorgkosten in rekening worden gebracht. Dit is afhankelijk van de grootte van de opdracht, de levertermijn en de planning.

Diensten

CopysprintCopysprint
Webdesign by Ellaweb