Copy, Print, Scan

Self Service

Kopieren en scannen : er zijn verschillende toestellen die ter beschikking staan om zelf je documenten te kopiëren of te scannen.

Printen vanaf PC

Wij hebben een viertal computers ter beschikking, hier kan u tegen een vergoeding, vanaf mail of usb de bestanden afdrukken.

De pc's zijn voorzien van open office, zodat u zelf uw teksten kan aanmaken.

Printen vanaf smartphone (Nieuwe toestellen)

Wij zetten meer in om te printen vanaf je telefoon of tablet of laptop. Dit kan rechtstreeks via zowel ios (iPhone), windows als android.

Wij vragen wel dat je zelfstandig kan afdrukken, de uitleg hebben wij in onze winkel uithangen . 

 

 

Awesome Image

Grotere werken worden door ons uitgevoerd.

 

Door ons uitgevoerde werken:

- Boekjes

Boekjes bedrukken kan in verschillende formaten en papiersoorten. Toepassingen : catalogus, clubblad, magazine of brochure.
Dit kan op een zeer eenvoudige manier als booklet (geplooid en geniet) tot het inbinden met ringen of gelijmd met een transparante kaft.

- Afdrukken van grote oplages

- Afdrukken op zwaarder papier (visitekaarten, uitnodigingen,... )

 

Scannen

Scannen of digitaliseren van jouw documenten of plannen.
Wij scannen van A4 tot A0. dwz dat wij bouwplannen, foto's of documenten in kleur of wit/zwart kunnen inlezen in pdf, tif of jpg. (dit kan op usb of via mail)

 

Eindwerken

Onze werkwijze:
- Het aan te leveren werk in PDF aanleveren (Word en Office bestanden kunnen niet op onze pc's omgezet worden naar PDF!) Wij drukken alleen af in PDF omdat in Word teksten kunnen verspringen. U kan dit opslaan als PDF door in Word te kiezen voor "opslaan als" en PDF te selecteren.
- Wij overlopen samen visueel het werk of dit qua opmaak kan afgedrukt worden
- Wij maken een prijs
- Wij spreken af wanneer het werk klaar is
De prijzen hangen af van het aantal kopiëen, de kleuren en de wit/zwart afdrukken worden apart aangerekend. Wij binden in met ringen of lijm (zwarte rug).